X

Ford представив оновлений Focus для китайського ринку

В списке обновлений новая «прошивка» и система автономного управления второго уровня

У Китаї відбулася прем’єра оновленого Ford Focus четвертого покоління. Це вже друге оновлення сімейств із моменту виходу на ринок у 2018 році.

Основна відмінність Фокуса — передня оптика розташована впритул до сітчастої решітки радіатора, окресленої з трьох сторін широкою чорною смугою. Така ж чорна сітчаста вставка в передньому бампері. А доповнюють “агресивний” образ масивні повітрозабірники з хитромудрими “завитками” у колір кузова.

У салоні з нового — 8,0-дюймова цифрова панель приладів і 12,3-дюймовий дисплей системи мультимедійної. Крім того, “китайський” Focus отримає систему автономного керування другого рівня. Системи можуть керувати автомобілем у певних умовах, наприклад, на шосе з добре видимою розміткою, але водій повинен бути готовий в будь-який момент взяти керування на себе.

У Китаї оновлений Ford Focus доступний у кузові седан і п’ятидверний хетчбек. Обидві версії комплектуються 1,5-літровим бензиновим двигуном потужність 180 к.с. Мотор працює в парі з семиступеневою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Такий же набір дістався і “спортивної” модифікації ST Line. Зовні такий Форд відрізняється окремими елементами дизайну і 18-дюймовими колісними дисками з червоними гальмівними супортами.

Читайте також:
Производство Ford Focus под угрозой