X

Ford представив розкішного суперника Audi Q5 від Lincoln

Стильный современный салон и новейшее оснащение должны послужить росту спроса на Lincoln Nautilus

Компактний кросовер Nautilus — один із найпопулярніших автомобілів Lincoln — преміального бренду Ford. Його екстер’єр завжди відповідав сегменту, а інтер’єр дещо не дотягував до однокласників на кшталт Audi Q5. Цей недолік виробник усунув за допомогою оновлення моделі.

Рестайлінговий кросовер Лінкольн Наутілус обзавівся абсолютно новою передньою панеллю з дерев’яним оздобленням, яка за своїм оформленням перегукується з поточними поколіннями Aviator і Corsair. Усередині з’явилася цифрова приладова панель з 12,3-дюймовим екраном, переглянуте кермове колесо, мультимедійна система SYNC 4 з величезним 13,2-дюймовим дисплеєм, розташованим у центрі панелі, і «летюча» центральна консоль. Мультимедіа підтримує функцію голосового керування та оновлення «повітрям».

Керування аудіосистемою і кліматичною установкою здійснюється за допомогою фізичних кнопок, розташованих під центральними повітроводами. За перемикання режимів коробки передач також відповідають клавіші, що розміщені під дефлекторами. Трохи нижче можна знайти слот для бездротової зарядки смартфона. Оздоблення салону виконано з висококласної шкіри й алькантари.

До базового оснащення кросовера додано пакет систем допомоги Co-Pilot360, який охоплює автоматичне дальнє світло фар, моніторинг сліпих зон і систему автоматичного екстреного гальмування. Опційно доступний пакет Co-Pilot360 Plus, який пропонує адаптивний круїз-контроль з центруванням смуги руху, паркувальний асистент і камеру кругового огляду.

Зовнішні зміни доволі скромні і зводяться до зміненого переднього бампера, нових колісних дисків та іншої кольорової палітри, яка тепер охоплює відтінки Asher Grey, Green Gem і Flight Blue. Моторна гамма залишилася колишньою. Базовим є 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 253 к.с. і 380 Нм крутильного моменту. Також можна обрати варіант із 2,7-літровим V6 з двома турбінами, який розвиває 340 к.с. і 515 Нм.

Новий Lincoln Nautilus 2021 модельного року надійде в продаж на початку наступного року. Ціни буде оголошено ближче до запуску.

Читайте також:
Як з'явився найперший автомобіль Lincoln