X

Ford Transit Custom – тепер і у версії Black Edition

Легкий развозной фургон Ford Transit Custom дебютировал в новом эксклюзивном исполнении Black Edition, расширилось и семейство Sport.

Компанія Ford презентувала в Кельні 29 листопада не тільки хетчбек Fiesta наступного покоління, а й нові виконання розвізної моделі Ford Transit Custom. Тепер фургон доступний в ексклюзивній версії Black Edition, що представлена чотирма кольорами з контрастними вставками на даху, під переднім бампером, корпусами зовнішніх дзеркал і молдингами на бортах.

Так, наприклад, основний кузов може бути чорним, а перераховані вище вставки червоними, або навпаки – кузов червоним, а вставки чорними. Незмінний атрибут Black Edition – 17-дюймові легкосплавні колісні диски, представлені тільки в чорному забарвленні.

Розширилося для моделі Transit Custom і сімейство Sport, яке традиційно відрізняється двома білими смугами на капоті. Відтепер його доповнено новими кузовними варіантами, включаючи не тільки вантажний фургон, а й «комбі», а також фургон із дворядною кабіною. Машини можуть бути як з короткою, так і з довгою колісною базою. Пасажирський фургон Tourneo Custom також можна замовити з пакетом Sport.

Нові Ford Transit Custom і Tourneo Custom оснащені 170-сильним турбодизелем сімейства EcoBlue. На «пасажирі» Tourneo Custom доступна 6-ступінчаста автоматична трансмісія SelectShift, а також унікальна для сегмента задня пневматична підвіска. Можна поставити і 17-дюймові легкосплавні диски.