X

Ford Transit для Європи отримав покращене оснащення та став безпечнішим (фото)

Ford виводить на ринок Європи оновлені фургони Transit та E-Transit. Автомобілю покращили цифрові системи та зробили його безпечнішим, що важливо для комерційних перевезень.

Зовні фургон не змінився. Усі модернізації зосереджені у салоні. Тут встановлена 8-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система SYNC 4 з 12-дюймовим екраном. Також є модем 5G, який забезпечує підключення до технологій Transit із бездротовими оновленнями Ford Power-Up.

Connected Navigation відображає дані про дорожній рух у режимі реального часу, а функція Delivery Assist розпізнає завдання, що часто повторюються, і автоматично вимикає мотор під час паркування у фіксованих точках. Ще вона автоматично блокує двері, які не потрібні водієві для виходу з фургона чи доступу до посилок.

Читайте також:
Позашляховий Ford Transit оснастили автовишкою Сomet

До списку систем допомоги водієві включили автономне екстрене гальмування, допомогу при збільшенні швидкості та утримання у смузі руху. Також є адаптивний круїз-контроль, Stop&Go, система моніторингу сліпих зон та система допомоги при паркуванні з камерою на 360 градусів. Замовлення на оновлені фургони Transit та E-Transit відкриваються наприкінці цього місяця.