X

Фото і характеристики нового Mercedes GLC 2020

Популярный премиальный кроссовер Mercedes GLC подготовился к 2020 модельному году. Готовы встречать новинку?

Разом із початком весни на нашому радарі  виникає Міжнародне автошоу в Женеві — мастштабна подія для всієї індустрії. Ми чекаємо безлічі прем’єр. Одна з головних – новий Mercedes GLC 2020 модельного року.

Кросовери навіть не планують зменшити свій натиск на сучасний автомобільний ринок. Відсоток цих  транспортних засобів постійно росте разом із споживчим попитом. Тому виробники ледве встигають оновлювати свою продукцію. Рестайлінг компактного GLC дуже доречний – тепер кросовер більш сучасний, технологічний і безпечний.

Дизайн Mercedes GLC 2020

Зовнішність Мерседес ГЛЦ змінилася помітно. Передусім за рахунок деякого запозичення прийомів старшого Мерседес ГЛЕ на зразок великої решітки і головної оптики схожої форми. До речі, великий кросовер найбільш потужної модифікації також приїде в Женеву.

Корма змінилася не так сильно. Але увагу привертає інакша графіка задніх ліхтарів та інакший бампер. Крім того, з’явилися нові колісні диски – обов’язковий пункт для кожного правильного рестайлінгу.

Інтер’єр Мерседес ГЛЦ 2020

Всередині сталося дійсно багато змін. Насамперед, з’явилася нова мультимедійна система MBUX з 10,25-дюймовим екраном. Інформаційно-розважальний комплекс розпізнає жести і підтримує голосове управління.

Крім того, можна замовити повністю цифровий 12,3-дюймовий щиток приборів. Також з’явилося нове рульове колесо та інакший сенсорний тачпад, знайомий за вже оновленим автомобілями німецького автовиробника.

Двигуни нового Mercedes-Benz GLC

Серйозної модифікації зазнав 2-літровий бензиновий турбомотор для Mercedes GLC 300. Його потужність тепер становить 255 к.с. і 370 Нм потужності. Це на 14 к.с. і 2 Нм більше, ніж у дорестайлінговому автомобілі.

На європейському ринку у складі силової установки також працюватиме електромотор, що живить 48-вольтову електромережу, що допомагає підвищити паливну ефективність. Також, за необхідності, система здатна додати 150 Нм потужності.

Дизельні GLC 220d і GLC 300d використовують 2-літровий 4-циліндровий турбомотор. У першому випадку віддача становить 191 к.с. і 400 Нм потужності, в другому – 241 к.с. і 500 Нм.

Оснащення Mercedes GLC

У списку обладнання є системи екстреного автоматичного гальмування, моніторинг сліпих зон і система попередження про вихід із займаної смуги.

Крім того, новий німецький кросовер отримав інструмент Dynamic Select, який автоматично змінює налаштування автомобіля залежно від манери водіння і навколишніх умов.

На ринок США новинка вирушить до кінця поточного року. Коли чекати в Європі, поки що невідомо.

Читайте також:
Mercedes відправляє на пенсію свою знамениту модель