X

Фото Renault Clio 2023 злили до мережі до офіційної прем’єри

Французский супермини может стать плагин-гибридом

Оновлений Renault Clio п’ятого покоління вийде на ринок до літа 2023 року. «Підтяжку обличчя» субкомпактний хетчбек переживає посередині життєвого циклу моделі. Яким він буде, ми зможемо побачити вже зараз. Власні рендери посвіжівшого хетчбека у топовій RS-версії опублікував Motor1. Хоча повноцінного гарячого Clio RS не буде. Компанія Renault відмовилася від значка Renault sport, а останній Megane RS має з’явитися у тому ж 2023 році.

На думку художників видання, жодних кардинальних змін у зовнішності Renault Clio очікувати не варто. Максимум, що обіцяють хетчбеку — більш тонкі й широкі світлодіодні фари та більш спортивна передня панель.

За деякими даними, Clio 2023 отримає гібридну силову установку з модулем, що підключається. Але офіційного підтвердження цієї інформації немає. Не виключено, що перешкодою реалізації цієї ідеї стануть компактні розміри моделі.

Renault Clio наступного, шостого покоління компанія представить у 2026 році. Він все ще збереже двигуни внутрішнього згоряння, але тільки до 2030 року. Як було заявлено раніше, до кінця десятиліття французький концерн завершить виробництво паливних моделей і повністю перейде на електромобілі.

Читайте також:
Renault Duster — найпопулярніший автомобіль листопада в Україні