X

G. Patton Tomahawk 6×6 – китайский конкурент 6-колесного Мерседеса!

На автосалоне в Чэнду презентовали G. Patton Tomahawk 6x6, которая является китайско-американской версией Jeep Wrangler с шестью колесами

Тривісний Джип G. Patton Tomahawk складатимуть в Китаї і поки що тільки для Китаю.

Справедливості заради треба сказати, що історія компанії G. Patton веде до Америки. Зокрема, йдеться про каліфорнійську контору US Specialty Vehicles, що займається дрібносерійним виробництвом важких ексклюзивних позашляховиків. Під брендом G. Patton складають фактично ті самі автомобілі, але в Китаї і для Китаю. Штаб-квартира фірми розташована у Тяньцзінь, а дилери – в Пекіні, Шанхаї і Ченду.

G. Patton Tomahawk – новітня шестиколісна модель, створена на базі Jeep Wrangler, і покликана скласти конкуренцію німецькому Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6.

Про 6-колісний Jeep інформації вкрай мало, але відомо, що його оснащено модифікованим двигуном V6 об’ємом 3,6 літра. Як видно, на відміну від тривісного Мерседеса, китайський Tomahawk пропонують одразу з кунгом і спеціальною платформою на даху.

Скільки коштує Jeep 6×6? Як заявляють в компанії, все залежить від уподобань клієнта, але стартова ціна G. Patton Tomahawk з шістьма колесами – 200 тисяч доларів.