X

Geely анонсувала свій Mitsubishi L200 і він електричний

На рынок электропикап выйдет под новым суббрендом Radar

Китайська корпорація Geely Automobile анонсувала першу модель нового суббренду Radar — електричний пікап RD6. Його офіційна прем’єра очікується найближчим часом, а поки що доводиться задовольнятися зображеннями і деякими даними про електропікап.

Основною цільовою аудиторією Radar RD6 називають міських жителів, які люблять проводити вільний час на природі. У дворядній кабіні знайдеться місце для всіх членів сім’ї. А в кузові помістяться пара велосипедів, дошки для серфінгу і спорядження для пікніка.

Судячи з фото, габаритами RD6 зрівняється з Mitsubishi L200. Оформленням передньої панелі він нагадує Range Rover, але в цілому нічого видатного в екстер’єрі китайського пікапа немає. Імовірно, клієнтам запропонують додаткове обладнання. Зокрема, на користь цієї версії говорять написи “Radar” на зображених на офіційних фотодошках для серфінгу, автомобільний холодильник і радіо.

Radar RD6 запропонують в задньо- і повноприводних версіях з одним, двома і трьома електродвигунами. Максимальна потужність становитиме 400 к.с. Також обіцяна гібридна версія, в якій двигун внутрішнього згоряння буде служити генератором.

Читайте також:
Пікап Toyota Hilux перетворився на позашляховий Lamborghini Gallardo