X

Geely почала прийом попередніх замовлень на новий Galaxy L7

Новую версию кроссовера предлагают за 19 500 долларов

Сьогодні Geely оголосила прийом попередніх замовлень на нову версію кросовера Galaxy L7. Новинка з приставкою Xinghan Green в назві оцінюється від 19 500 до 22 200 доларів. У китайських ЗМІ її охрестили «новорічною».

Основна відмінність — нові відтінки Star Green та Star Silver у кузовній палітрі, якими замінили колишній колір Dusk Mountain Purple. Також інтер’єр PRO-версії наразі доступний у кольорі Lighting Brown.

Базовий «новорічний» Galaxy L7 PRO із запасом ходу на електротязі 55 км додатково укомплектований передніми сидіннями з підігрівом, бічними шторками безпеки та системами автономного керування другого рівня.

У версії PLUS з електричним пробігом 115 км цей список доповнений функціями комфорту для пасажирів. Версія MAX, яка проїжджає ті ж 115 км на електротязі, пропонує передні сидіння з підігрівом, вентиляцією та масажем.

Версія Starship Edition окрім комфортних сидінь та систем активної безпеки й допомоги водієві ADAS 2-го рівня отримала 20,0-дюймові колісні диски. Плюс до цього власникам такого Galaxy L7 обіцяно десятиразове базове обслуговування.

Версія PRO стандартно укомплектована 10,25-дюймовою панеллю приладів та 13,2-дюймовим центральним дисплеєм. У версіях AIR, PLUS та MAX передбачений окремий пасажирський екран діагоналлю 16,2 дюйми та підтримка дистанційного керування через застосунок для смартфона. Працює електроніка на процесорі Snapdragon 8155.

Читайте також:
Geely продала частину своїх акцій у Volvo

Актуальний Geely Galaxy L7 укомплектований гібридною системою, яка складається з ДВЗ потужністю 163 к.с. (255 Нм) та електродвигуна потужністю 145 к.с. (338 Нм). Сукупна віддача силової установки — 390 к.с. та 535 Нм крутного моменту.