X

Geely показала класний доступний кросовер

Новая модификация модели Icon получилась стильной и несколько футуристичной

Компанія Geely давно перестала бути “суто китайською” і змогла підкорити частину глобального ринку. Її моделі відрізняються сучасністю і технологічністю. Щоб залишатися впізнаваною, вона розробила свій фірмовий стиль — яскравий і пам’ятний. Підтвердженням тому є компактний кросовер Geely Icon.

Китайський автомобіль вийшов на ринок на початку 2020 року і ще не встиг розгубити актуальність. Незважаючи на це, виробник випустив оновлену версію моделі. Поряд з нею представлена лімітована модифікація кросовера під назвою Spring Limited Edition. Відрізнити її можна за яскраво-помаранчевими акцентами на дверях, бампері, порогах і колісних дисках.

В аналогічній стилістиці виконаний і салон Geely Icon. Крім помаранчевих елементів, в ньому змінили матеріали оздоблення, додали в оснащення вдосконалену мультимедійну систему з функцією голосового управління. Характеристики залишилися колишніми. В основі кросовера Джилі лежить платформа BMA від Volvo, а в рух його приводить 1,5-літровий турбодвигун на 177 к.с. , який пов’язаний з 7-ступеневою роботизованою коробкою з подвійним зчепленням і переднім приводом.

Читайте також:
Chery подготовила кроссовер с расходом топлива 1,3 л

На домашньому ринку купити Geely Icon можна від $20 000.