X

Geely показала величезний стильний седан за $12 000

Официальная премьера китайской новинки ожидается в конце 2021 или начале 2022 года

У мережі опублікували фотографії чергової новинки Geely. Їх було взято з бази Міністерства промисловості Китаю. Технічних характеристик автомобіля немає, зате видно шильдик Emgrand L. Виходячи з цього, деякі китайські ЗМІ припустили, що Джилі виведе на ринок розтягнуту версію седана Emgrand нової генерації, побудовану на платформі BMA.

Судячи з фото, новинка дійсно нагадує нове покоління Emgrand, яке дебютувало нещодавно. Однак в основі все ж використано колишній автомобіль Geely Emgrand GL. Як саме виробник позиціонуватиме автомобіль, стане відомо пізніше. За попередніми даними, прем’єра седана відбудеться в кінці 2021 або на початку 2022 року.

Вперше Geely Emgrand GL дебютував у 2016 році. В основі моделі лежить платформа FE. Габарити актуальної моделі такі: 4725 мм завдовжки, розмір колісної бази – 2700 мм. Розміри новинки на фото: 4638 мм і 2650 мм відповідно.

Зовні автомобіль на фото має досить агресивний вигляд. У нього велика решітка радіатора із сітчастим малюнком і вузькі фари. Через багажні двері проходить тонка червона смуга, що з’єднала задні ліхтарі.

І якщо із зовнішністю новинки більш-менш все зрозуміло, то яким буде салон Джилі Емгранд, сказати складно. Його виробник вирішив залишити в секреті. Очікується, що там з’явиться цифрова приладова панель і система мультимедіа з великим екраном.

Про моторну гаму інформації немає. Актуальний Geely Emgrand GL комплектують 1,4-літровим бензиновим двигуном потужністю 141 к.с. або 1,5-літровим потужністю 177 к.с. Разом із першим мотором запропоновано шестиступеневу механічну коробку передач або варіатор. Із другим – семиступеневу роботизовану КПП із двома зчепленнями.

Читайте також:
Geely і Renault тепер разом: деталі нової співпраці