X

Geely показала салон недорогого седана Emgrand L

Новинка поступит в продажу до конца 2021 года

Geely повністю розсекретила седан Emgrand L. Марка опублікувала перші зображення новинки, тим самим розвіявши всі міфи і здогади, які ще залишалися після серій шпигунських фото. А ось інтер’єр тоді показувати не стали. Його шпигунські знімки продемонстрували кілька днів тому. Зараз же офіційними зображеннями поділилася і сама Джилі.

Emgrand l отримав великий тачскрін мультимедіа, розташований на передній двошаровій панелі. Під екраном розташований ряд клавіш. Там же — кнопка запуску двигуна. Другий дисплей, він же цифрова приладова панель —перед водієм. Загалом салон можна охарактеризувати як мінімалістичний і спокійний на противагу тому, що ми бачимо в екстер’єрі.

Зовні седан має максимально агресивний вигляд. Таке враження створюють величезна решітка радіатора і великий передній бампер з діодними смужками ходових вогнів.

В основі Geely Emgrand L — платформа BMA. На ній побудовані такі моделі, як Emgrand і Binyue. Габаритні розміри седана такі: 4735 мм в довжину,1815 мм в ширину, 1478 мм у висоту. Розмір колісної бази — 2700 мм.

На рідному ринку марки новинку запропонують з одним мотором — 141-сильним бензиновим робочим об’ємом 1,4 літра. За попередніми даними, в пару агрегату запропонують шестиступеневу механічну коробку передач або варіатор.

Новий Geely Emgrand l дебютує найближчим часом. У продажу седан з’явиться до кінця року. За деякими даними, за автомобіль проситимуть близько 12 370 доларів.

Читайте також:
Geely зробила Volvo XC90 удвічі дешевшою — скоро у продажу