X

Geely вразила автомобілем світового рівня

Vision Starburst выполнен в новой философии марки «Расширяющийся космос»

Geely відкриває нову главу розвитку марки. Першим кроком до вступу в цифрову епоху став Vision Starburst, створений центром Geely Design Shanghai. Автомобіль з футуристичним дизайном є першим представником нової філософії дизайну Expanding Cosmos (“Космос, що розширюється”). Прототип демонструє дизайнерські напрацювання концерну та технологічні інновації.

За словами виробника, під час створення шоу-кара дизайнери надихалися космічними процесами, які призводять до народження нових зірок. У результаті кропіткої роботи було досягнуто ідеального балансу в деталях, який дасть змогу домогтися візуальної єдності між екстер’єром і салоном. Велика кількість вигнутих ліній і граней створює відчуття постійного руху і візуально розширює машину від центру до сторін.

Найбільш інноваційною на  вигляд є передня частина. Декоративна панель на місці традиційної решітки з тривимірним малюнком візуально з’єднана з невеликими фарами, які плавно перетікають у великі повітрозабірники. Ефектний малюнок створює ламана світлодіодна смуга, яка окреслює широкий капот і різко спускається вниз.

Корма на вигляд не менш ексцентрична з Y-подібними ліхтарями і тонкою світлодіодною смугою. Широкі колісні арки доповнені підсвічуванням, яке змінюється  залежно від режимів їзди. Можна сміливо відзначити, що цій машині не соромно приміряти логотип будь-якого світового автовиробника.

Салон Geely Vision Starburst витриманий у тій самій стилістиці. Всередині встановлено масивне кермове колесо з невеликим екраном у центрі, цифрова приладова панель і мультимедійна система з вертикально орієнтованим монітором. Селектор трансмісії складної геометричної форми, розташований на “летючій” центральній консолі, ідеально вписується в загальну концепцію.

Як стверджують розробники, модель здатна передавати інформацію іншим транспортним засобам і “спілкуватися” з різними інфраструктурними об’єктами. Ймовірно, ці опції будуть реалізовані на наступних серійних автомобілях китайської марки. Концепт Vision Starburst у серію запущений не буде і є демонстраційним стендом напрацювань компанії.

Читайте також:
Geely оновила дешевий кросовер Vision X6