X

Geely представила гібридний кросовер Monjaro

Ценник новинки стартует с 23 900 долларов

Середньорозмірний кросовер Monjaro з’явився у лінійці Geely у 2022 році. У Китаї модель продається під назвою Geely Xingyue. У 2024 модельному році він буде доступний у новій гібридній модифікації Xingyue L Thor Hi·F HEV.

Такий кросовер відрізняється хромованою решіткою радіатора з вертикальними ламелями та новим логотипом бренду по центру. Форма оптики залишилася незмінною, а ребра на капоті тепер більш помітні.

Задня частина кузова не змінилася: високо встановлені стоп-сигнали, наскрізні задні ліхтарі, спойлер над склом багажних дверей та приховані патрубки вихлопної системи.

Габаритна довжина гібридного кросовера — 4795 мм, ширина — 1895 мм, висота — 1689 мм. Розмір колісної бази — 2845 мм, на 25 мм, ніж у базової моделі. Автомобіль оснащений новими багатоспицевими 20,0-дюймовими колісними дисками.

Салон — п’ятимісний із обтягнутими шкірою сидіннями. Передні з електрорегулюванням, вентиляцією та підігрівом. Інтер’єр практично не змінився: триспицеве кермо з плоским дном та три дисплеї діагоналлю 12,3 дюйма на передній панелі. Це панель приладів, центральний дисплей із вбудованим чіпом Qualcomm Snapdragon 8155 та розважальний екран переднього пасажира. Також у розпорядженні водія проєкційний екран.

Кросовер оснащений удосконаленою системою допомогою при керуванні 2-го рівня автономності. Все це працює на Galaxy OS. Також в арсеналі моделі бездротова зарядка для смартфонів, аудіосистема Bose та 72-кольорове круговє підсвічування салону.

Гібридний Geely Monjaro укомплектований двигуном 1,5Т, пов’язаним із триступінчастою коробкою передач DHT Pro. Параметри силової установки не розкриваються.

Актуальна бензова версія кросовера використовує той самий 1,5-літровий мотор та коробку. Віддача агрегату складає 150 к.с. та 225 Нм крутного моменту. Це дозволяє прискорюватися з місця до 100 км/год за 7,9 секунди. Середня витрата палива — 4,3 л/100 км.

Читайте також:
Geely випустила доступний електрокросовер за приємною ціною

У Китаї гібридний Geely Monjaro коштує від 23 900 до 25 500 доларів. Інформації щодо доступності моделі за межами Піднебесної немає.