X

Geely представила “шоколадний” Icon

Специальная версия кроссовера ориентирована на представительниц прекрасной половины

Geely Automobile розширила сімейну лінійку субкомпактного кросовера Icon, що випускається з 24 лютого 2020 року. Нова версія під назвою Chocolate Edition орієнтована виключно на представниць прекрасної половини людства.

Зовні від базової моделі вона відрізняється іншою решіткою радіатора, вставками в передньому бампері і новими 19-дюймовими колісними дисками. У кузовній палітрі тільки два кольори — рожевий або блакитний.

“Шоколадна” сутність кросовера проявляється в салоні, оздобленому в кольорах “кава-шоколад” і “чистий білий шоколад”. У розпорядженні водія нове кермове колесо і 10,25-дюймова цифрова панель приладів, візуально об’єднана з мультимедійною системою. Дисплей “мульмедійки” діагоналлю 12,3 дюйма. Над головами у водія і пасажирів великий панорамний люк площею 1,7 м².

Технічну інформацію Icon Chocolate Edition у компанії озвучувати не стали. За попередніми даними, кросовер отримав новий чотирициліндровий бензиновий мотор з турбонаддувом BHE15-EFZ 1.5 потужністю 181 к.с. Привод — передній.

У Китаї продаж Geely Icon Chocolate Edition стартував 11 липня. За базову версію просять 15 000 доларів.

Читайте також:
Geely націлилася на американські електропікапи Rivian