X

Geely вивела на ринок оновлений Xingyue L

Ценник кроссовера 2024 года стартует от 19 300 долларов

Geely Automobile представила оновлений кросовер Xingyue L (він же Monjaro L), виробництво якого розпочалося у 2021 році. Зовнішній стиль моделі повністю збережений, тоді як у салоні покупців чекає низка змін. Зокрема, збільшений до 12,3-дюймів РК-екран панелі приладів з роздільною здатністю 1920х720 пікселів. Топова версія кросовера стандартно укомплектована відеореєстратором.

На ринку новий Xingyue L запропонований у трьох комплектаціях: Comfort, Luxury та Premium. Перші дві тепер доступні у кольорі Emerald Feather Blue. Преміальну версію можна обрати у відтінках Haoyue White та Yuandai Frosted Grey. Тоді як колір Maltese Red цього року з палітри виключили.

Незалежно від комплектації салон оновленого Xingyue L укомплектований сидіннями у двоколірній шкіряній оббивці, водійське з електрорегулюваннями. Також двокольорове у кросовера триспицеве мультифункціональне кермо. Модель 2024 року стандартно оснащена системою Galaxy OS 2.0 з новим інтерфейсом користувача. Це дозволило оптимізувати системні програми, покращити голосову взаємодію та швидкість відклику. Нова модель також оснащена бортовою мережею 4G та чіпом Qualcomm Snapdragon 8155.

Варіант двигуна один — 2.0Т з турбонаддувом. Максимальна потужність агрегату — 218 к.с. Піковий крутний момент — 325 Нм. Працює мотор у парі із семиступінчастою роботизованою коробкою передач із подвійним мокрим зчепленням. Тип приводу не уточнюється.

Читайте також:
Geely готує новий електричний мінівен - перші фото

У Китаї Geely Xingyue L 2024 коштує від 19 300 до 21 900 доларів.