X

Genesis підготував седан G90 другого покоління (фото)

Марка раскрыла внешность следующего представительского седана, а вот интерьер показывать не стала

Седан Genesis G90, який є прямим конкурентом Lexus LS, Audi A8 і BMW 7 серії, готовий змінити покоління. Його зовнішність вже розсекретили в мережі, а от знімків салону поки що немає.

Як і всі інші моделі марки, новий G90 отримав здвоєні смужки діодної світлотехніки. Водночас у нього найтонші фари в гамі. Для скорочення кількості роз’ємів і зазорів капот об’єднали з боковинами. Передня емблема більше нагадує орнамент в техніці Гільйош (густа сітка хвилястих ліній, що переплітаються між собою).

Одночасно з G90 другої генерації представлять і його довгобазну версію. Очікується, що такий автомобіль традиційно відрізнятиметься збільшеною на 190 мм колісною базою і широкими пасажирськими дверима другого ряду. Нагадаємо, що колишня модель мала центральну вставку завширшки 290 мм. У другому поколінні “подовженому” G90 обіцяний розширений хромований декор і масивні колісні диски діаметром 20 дюймів.

Інформації про мотори поки що немає. За деякими даними, в рух седан приводитимуть різні варіанти двигунів V6. Які саме, дізнаємося пізніше.

Офіційна прем’єра новинки запланована на середину грудня 2021 року. Тоді ж відкриють і приймання попередніх замовлень.

Читайте також:
Електричне крос-купе Genesis GV60 з'явилося на дорозі в щільному камуфляжі