X

Гібрид VW Golf GTE 2020 попався вперше (живі фото)

VW Golf восьмого поколения — одна из крупнейших премьер этого года. Модельный ряд увеличивается прямо на глазах

Давно ми не дивилися на VW Golf 2020! Як повідомляє Motor1, черговий прототип попався фотошпигунам під час дорожніх випробувань. Зверніть увагу — на автомобілі вже нова, пласка і сучасна, емблема бренду (тільки спереду).

А ще ця машина — гібридний VW Golf GTE 2020, про що може свідчити лючок зарядного порту в передньому крилі. У сьомому поколінні моделі він розміщувався на носі. І, як ви могли помітити, тут майже немає камуфляжу.

Якщо чесно, ну взагалі не схоже, щоб Volkswagen намагався приховати від нас дизайн майбутньої новинки. Звісно, ми вже бачили новий Гольф 2020 взагалі без камуфляжу, але ця обставина ніколи не впливає на офіційну позицію автовиробників щодо секретності дизайну.

Тут же в компанії не соромляться показувати форму і графіку передніх фар, бічне скління, майже не маскують бампери, проте задні ліхтарі на серійному хетчбеку трохи відрізнятимуться.

Читайте також:
В Сети показали живой интерьер VW Golf 2020

Даних про техніку гібрида Фольксваген Гольф GTE поки що немає. Очікується, що модель восьмого покоління представлять вже в жовтні. З огляду на те, що спійманий під час випробувань GTE орієнтовно перебуває на тій самій стадії, що й стандартний хетчбек, ці модифікації, найімовірніше, покажуть одночасно.