X

Great Wall готує новий рамний позашляховик

На рынке новинку предложат в бензиновой, дизельной и гибридной модификациях

Great Wall вивела на тести новий позашляховик, відомий під внутрішньозаводським індексом P04. За даними китайських ЗМІ, новинка побудована на базі рамного пікапа King Kong Poer, але на ринку з’явиться під брендом Haval.

Таке припущення ґрунтується на зовнішності прототипу, фотографії якого опублікувало китайське видання Autohome. Зокрема, у пікапа та позашляховика схожа головна оптика та однакові виштампування на боковинах.

Габаритні розміри новинки не озвучені. Пікап Great Wall King Kong Poer доступний у коротко- та довгобазній версіях. У першому випадку габаритна довжина автомобіля становить 5364 мм при колісній базі 3140 мм, у другому — 5635 та 3410 мм відповідно.

За деякими даними, майбутній повнорозмірний позашляховик запропонують з тими ж 2,0-літровими турбованими бензиновим та дизельним двигунами, що й пікап. У King Kong Poer потужність бензинового мотора складає 190 к.с., дизельного — 150 або 163 к.с. Працюють агрегати із шестиступінчастою механічною коробкою передач, але позашляховик може отримати й автоматичну. Привід — задній або повний.

Читайте також:
У Шотландії представили електропозашляховик для фермерів за 60 000 доларів

Також новинці пророкують гібридну силову установку. Якою вона буде, стане відомо під час офіційної презентації позашляховика, запланованої на 2023 рік.