X

Great Wall готує п’ять крутих позашляховиків — перший вже є

Под новой маркой в ближайшие два года будет выпущено несколько брутальных моделей

Китайський автоконцерн Great Wall, до складу якого входять марки Haval і WEY, вирішив запустити ще один бренд. Якщо наявні дочірні марки спеціалізуються на випуску преміальних автомобілів, то під новим брендом, який отримав назву Tank, компанія вироблятиме виключно брутальні позашляховики.

До слова, перша модель з такою назвою вийшла наприкінці 2020 року. Йдеться про Tank 300. Модель була випущена під брендом WEY, але зовсім вибивалася з його концепції. Високий попит на цей позашляховик привів компанію до рішення про виділення Tank в окрему лінійку з однойменною назвою.

Плани у китайської компанії доволі масштабні і далекосяжні. У Great Wall мають намір у найближчі пару років випустити п’ять нових моделей з брутальним дизайном. Незважаючи на те, що рішення ухвалене зовсім недавно, китайський виробник вже створив логотип для нового бренду. Він вийшов непомітним і “міцним”, прекрасно відображаючи призначення самої марки. Здається, що емблема виточена з цільного шматка металу. Дизайн у автомобілів перегукуватиметься з уже випущеним Tank 300, а силові агрегати і оснащення будуть уніфіковані з Haval і WEY.

Читайте також:
Новий WEY Macchiato — стильний кросовер Great Wall