X

Great Wall показав свою відповідь G-class і Land Cruiser (фото)

Под дочерним брендом Haval китайская компания Great Wall подготовила новую модель, вдохновленную лучшими внедорожниками

Ми знаємо, що скоро на ринку з’явиться потенційно найкращий китайський позашляховик. Йдеться про новий Great Wall, який вийде під брендом Haval. Новинка нагадує Mercedes G-class і Toyota Land Cruiser.

Саме змішанням цих легендарних автомобілів можна коротко описати дизайн Haval, назва якого поки що невідома. Все, що наразі є — внутрішньозаводський Індекс В06. Який, утім, обов’язково замінять на що-небудь більш звучне перед стартом продажу.

Новий китайський автомобіль об’єднує в собі характерні риси Мерседес Гелендваген на кшталт круглих фар і великої фальшрадіаторної решітки простої форми, але силуетом нагадує Тойота Ленд Крузер. Також можна відзначити риси таких автомобілів, як Jeep Jeep Renegade і Suzuki Jimny.

Але, великою мірою, новий позашляховик Great Wall нікого не копіює, а лише заходить у модний тренд ретро-дизайну в сегменті SUV. З огляду на доволі інформативні тизери, які практично повністю розкривають зовнішність моделі, у дизайнерів все вийшло. Здається, що таких стильних моделей китайський автопром ще не показував.

А що стосовно техніки? Інформації поки що не багато. Найімовірніше, в моторну гамму потраплять два бензинових чотирициліндрові турбомотори об’ємом 1,5 л і 2 л. Напевно виробник запропонує систему повного приводу — можливо, в ролі додаткового обладнання. Наразі невідомо, чи отримає новий Haval рамну конструкцію.

Читайте також:
Самый большой кроссовер BMW сделали круче и превратили в суперкар

Продаж на домашньому ринку розпочнеться в другому півріччі 2020-го. Після цього автомобіль вирушить і в інші країни.

Читайте також:
Огромный внедорожник Kia нацелился на лучшие японские вездеходы
136