X

Great Wall здивував седаном у стилі нової Волги (фото)

Китайский автопром не перестает удивлять новыми гранями своих возможностей – на этот раз Great Wall подготовил автомобиль с историей, которой у него нет

Автосалон у Пекіні продовжує бушувати одночасно з вірусним захворюванням. А отже, ми можемо бачити незвичайні новинки автопрому. Китайський Great Wall вирішити здивувати седаном у ретро-стилі.

Якщо ви побачили в цьому автомобілі Волгу, це неспроста. Приблизно такий вигляд міг би мати новий седан ГАЗ. Але цього не сталося, а от китайці змогли. Звісно, така стилістика абсолютно невластива цій компанії, але машина все одно існує. Називається Great Wall Chaopai, якщо що.

Незвичайний седан відображає актуальне захоплення компанії ретроспективним дизайном. Нещодавно виробник вже показав цікавий SUV, виконаний за мотивами класичних позашляховиків. Продовжує тему ретро Chaopai. Все це заслуги британського дизайнера Філа Сайммонса, який працює в Грейт Волл вже другий рік (до цього – в Land Rover).

Незвичайний седан не тільки демонструє сміливість китайської компанії, а й натякає на майбутню серійну модель, яка, найімовірніше, вже перебуває в розробці. Загалом навіть цей прототип здається майже готовим до виробництва. Це дає змогу припустити, що на конвеєр китайський автомобіль вирушить з мінімальними змінами.

У дизайні натхнення класичними моделями увиразнено характерними пропорціями, великою кількістю хромованого оздоблення і особливими колесами. Ця тема продовжена і в салоні, де розсип круглих приладів розбавляє хіба що сенсорний монітор інформаційно-розважальної системи. Без цього елемента машину в наш час просто не продати.

Читайте також:
Китайський конкурент Toyota RAV4 виявився на 40% дешевшим

Жодних подробиць про технічну складову виробник не розсекретив. Отже, передусім нам показали зовнішність, яку ми з цікавістю обговорили. Висока ймовірність, що у виробництво з таким ефектним дизайном вирушить електромобіль Great Wall.

136