X

Гроза Tesla Model S від BMW з’явилася на живих фото

BMW заменит 7-Series электромобилем

BMW раз у раз погрожує появою преміум-електромобіля у своєму модельному ряду, але… справа постійно якось затягувалася. І раптом! Ми бачимо шпигунські фото седана 7 series, який 100% електрифіковано.

Що взагалі видало в цьому закамуфльованому екземплярі не звичайну “сімку”, а “електричку” на її базі? Як мінімум, яскравий напис “Electric test vehicle” на панелі передніх дверей і лючок для зарядного пристрою на передньому крилі. Є також підозри, що серійний варіант може мати видозмінену фронтальну і задню оптику, оскільки вона на цьому тестовому екземплярі покрита додатковим маскуванням.

З іншого боку, поява цього тестового прототипу викликає низку запитань. Річ у тім, що нинішнє покоління флагмана марки – BMW 7 Series – перебуває у виробництві ще з 2015 року, а до середини 2022 нам, начебто, обіцяють його заміну. Так що ж тоді перед нами? Просто електричне шасі під старим кузовом для майбутніх EV або реальний прототип електромобіля?

Так чи інакше, але в найближчі роки є сенс очікувати не тільки класичних ДВЗ-різновидів 7-Series, а й двох варіантів із зеленими установками: звичайного електромобіля і PHEV. Причому електромобіль, начебто, буде у двох версіях – i7 (батарея на 80 кВт/год від i4) і i7 S з мотором на 650 к. с. і батареєю на 120 кВт/год, яка дасть змогу проїжджати на одному заряді значні 700 км. конкуруватиме він з Tesla Model S і майбутнім Mercedes EQS.

Читайте також:
Новий електромобіль BMW i4: 600 км запасу ходу і розгін як у М5
136