X

Haval анонсував продаж нового доступного крос-купе

Базовую версию автомобиля оценили в 21 780 долларов

Haval озвучила вартість кросовера H6S, який дебютував наприкінці літа на автосалоні в Ченду. Крім цього, марка також анонсувала приймання попередніх замовлень. Офіційний старт продажу запланований на 30 жовтня.

Зовні від стандартного Haval H6, крос-купе відрізняється дизайном радіаторної решітки і лінією скління. А також парою спойлерів на дверях багажника і на даху.

У салоні новинки цифрова приладова панель і великий екран системи мультимедіа. Для більшої зручності пасажирів передбачено спортивні сидіння з інтегрованими підголівниками.

В основі купеподібного кросовера — модульна платформа L. E. M. O. N. При колісній базі в 2738 мм нове крос-купе вийшло 4714 мм в довжину, 1940 мм в ширину і 1729 мм у висоту.

Покупцям Haval H6 пропонують з одним 2,0-літровим турбованим двигуном, що видає 218 к.с. У пару йому передбачена роботизована коробка передач. Привід — опціональний повний. Крім звичайної версії у крос-купе є ще й гібридна. Силова установка такого H6S складається з 1,5-літрового мотора і електродвигуна. Сумарна віддача агрегатів — 243 к.с.

Читайте також:
Кросовер Haval X Dog надійде в продаж навесні 2022 року

Вартість Haval H6S на рідному ринку марки стартує з 21 780 доларів.