X

Haval показав новий позашляховик із дивним дизайном

Официальная премьера Haval Cool Dog состоится в апреле

Позашляховик Cool Dog — нова модель марки, яку ми вже бачили раніше, щоправда в статусі концепту. Тоді автомобіль мав іншу назву — Haval X-Dog, а місцем його дебюту став автосалон у Шанхаї. Зовнішність позашляховика кардинально відрізняється від концепт-кара.

У товарного варіанту Haval Cool Dog інший передній і задній бампер, оптика, радіаторна решітка, передні крила і капот. Змінена навіть форма бічних дзеркал заднього виду. Не пішли в серію і висувні дверні ручки. У товарного автомобіля вони традиційні.

Незграбний кузов із вузьким боковим склінням має трохи дивний вигляд, але це все ж таки позашляховик. На це вказують характерні дверні підніжки, яскраво виражені колісні арки і рейлінги на даху.

Задня частина позашляховика також викликає масу питань. Наприклад, заднє скло в масивних багажних дверях здається занадто вузьким. Також привертає увагу корпус третього стоп-сигналу, що представляє собою здвоєний “декоративний” елемент.

Haval Cool Dog пропонуватимуть із одним бензиновим мотором, робочим об’ємом 1,5 літра і потужністю 184 к.с. Максимальна швидкість складе 175 км/год.

Читайте також:
Чекаємо в Україні: Haval виводить на ринок конкурента Toyota RAV4

На ринку новинка з’явиться в першому півріччі 2022 року. Місцем офіційного дебюту Haval Cool Dog стане автосалон у Пекіні, який відбудеться в квітні.