X

Haval представив свою десяту модель — позашляховик Cool Dog

В Китае ценник полноприводной новинки стартует от 18 400 долларов

Great Wall Motor (GWM) представила новий позашляховик бренду Haval — Haval Cool Dog. У Китаї продаж десятої моделі бренду стартував 10 серпня 2022 року. Клієнтам запропонували одразу чотири комплектації позашляховика вартістю від 18400 до 22240 доларів США.

В основі моделі лежить платформа L.E.M.O.N. При колісній базі 2710 мм позашляховик досягає 4520 мм у довжину, 1875 мм — у ширину та 1745 мм — у висоту.

Cool Dog отримав характерний для позашляховиків кутастий кузов із квадратним «носом», високою лінією талії та короткими переднім та заднім звисами. На кормі масивна вертикальна оптика та вузьке скло над кришкою запасного колеса. Рейлінги на даху та дверні стійки — сріблясті, незалежно від кольору кузова. Також з основним кольором контрастують чорні бампери та пластикові накладки на колісних арках та дверних порогах. Над головами пасажирів — великий панорамний люк. Їздить позашляховик на оригінальних п’ятиспицевих колісних дисках.

У салоні комбінація пластику та шкіри. Зокрема, передня панель та центральна консоль повністю пластикові. Триспицеве кермо обтягнуте чорною шкірою, сидіння — жовто-чорною. У стандартній комплектації 12,3-дюймова панель приладів та такого ж розміру дисплей мультимедійної системи. Остання з GPS-навігацією, голосовим керуванням, популярною в Китаї функцією KTV, а також підтримкою оновлень «повітрям» та розважальними програмами, як-от TikTok. Плюс до цього позашляховику дісталася аудіосистема JVC із 18 динаміками, зокрема  й у підголівниках. Найближчим часом її отримають інші моделі GWM.

Під капотом у Haval Cool Dog 1,5-літровий турбований двигун віддачею 184 к.с. та 275 Нм крутильного моменту. Працює агрегат у зв’язці з 7-ступеневим «роботом» із двома зчепленнями. Базові версії позашляховика передньоприводні, топові — повноприводні.

Читайте також:
Новий Haval Dargo стане гібридом