X

Honda Accord 2021: стильний дизайн і технологічні помічники

Новая Хонда Аккорд 2021 модельного года предстала в стильном дизайне с продвинутыми технологиями и модифицированной гибридной версией

Актуальне покоління Honda Accord, яке стало 10-м в історії моделі, дебютувало в 2017 році. Щоб залучити нових покупців і привести седан у відповідність з нинішньою стилістичною мовою бренду, компанія провела плановий рестайлінг. Зовні нова Хонда вирізняється від попередника переробленою решіткою радіатора і меншими за розміром протитуманками. У версіях Sport, Sport Special Edition і Touring з’явилися нові світлодіодні фари, які світять ширше і вище, а також легкосплавні диски з іншим дизайном.

В оснащення салону Хонда Акорд 2021 увійшла нова мультимедіа з 8-дюймовим сенсорним екраном і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, а комплектації EX-L і Touring отримали можливість бездротової інтеграції смартфонів. Також розширилася кількість систем допомоги водієві — тепер у базовій модифікації присутня функція нагадування про задніх пасажирів, непристебнуті задні ремені та система допомоги під час паркування. Крім того, інженери компанії допрацювали систему утримання в смузі.

Зміни відбулися і в моторній гамі. Honda переглянула поточні двигуни і зробила їх більш досконалими, при цьому зберігши колишню потужність. Так, 1,5-і 2,0-літрові агрегати стали швидше запускатися і краще відгукуватися на натискання педалі акселератора. Гібридний агрегат отримав більший запас ходу на електриці, але наскільки, в компанії не уточнили.

Новинка вийде на ринок США вже цього року. Вартість стартує від 25 тисяч доларів.

Читайте також:
Дизайн Honda Civic 2022 розсекречений: автомобіль показали без камуфляжу