X

Honda анонсувала новий електричний кросовер і показала перше зображення

Новый электромобиль Honda получил инновационный дизайн и популярный форм-фактор

Електромобільна галузь продовжує розширюватися і поповнюватися новими моделями. Внести свою лепту в її становлення вирішила і компанія Honda. Вона опублікувала перший тизер нового серійного електромобіля, який представлять на міжнародній автомобільній виставці в Пекіні наприкінці цього місяця.

Виробник поки що не розкриває ім’я моделі, а також не говорить про приналежність новинки до конкретного сегменту. Затемнені тизери також не дають повної картинки, але можна припустити, що новинка належатиме до такого популярного наразі сегменту кросоверів. З огляду на знімки, новий електромобіль Хонда отримає сучасний дизайн з гострими кутами і виштамповками на кузові.

Також чітко видно елегантні фари, з’єднані тонкою смугою, світлодіодні ДХВ і великий логотип марки, що світиться. Якщо знімок розглядати детально, можна побачити легкосплавні багатоспицеві колісні диски. Незважаючи на чітку ідентифікацію з дизайном японського бренду, автомобіль, найімовірніше, є унікальною розробкою і виявиться окремою моделлю. Варто хіба що відзначити деяку схожість з Honda Accord у рішенні тієї ж світлотехніки.

Читайте також:
Самая маленькая Honda удивила дизайном, но получила продвинутые технологии

Крім цього абсолютно нового електромобіля, компанія представить на автомобільній виставці гібридну версію кросовера Honda CR-V PHEV та інші автомобілі, виробництво яких стартувало цього року, але через пандемію коронавірусу вони не були представлені публіці.

Новий EV виявиться другою моделлю бренду в сегменті електрокарів після компактного Honda e. Автомобіль пропонується з електромоторами потужністю 136 або 154 к. с. і батарейним блоком ємністю 35 кВтг, який забезпечує запас ходу 220 км. Електричний кросовер Хонда напевно запропонує більш вражаючі характеристики, щоб задовольнити різних покупців.