X

Honda готує 7-місний кросовер CR-V

Honda CR-V получит 3-рядную версию

Кросовер Honda CR-V отримає 7-місну версію. Про це повідомив таїландський підрозділ японської марки, який опублікував кілька тизерів майбутньої новинки.

Дебютує Honda CR-V “для великої сім’ї” 29 березня 2017 року. У Таїланді великий позашляховик продаватимуть із новим 1,6-літровим турбодизелем віддачею близько 160 к.с. Зістикують мотор із 8-діапазонним автоматом.

5-місний Honda CR-V

Крім Таїланду, купити Honda CR-V в 7-місному виконанні зможуть жителі інших азійських країн і Австралії. Чи буде представлено новий SUV Honda у Європі та США, поки що невідомо, але не виключено, що він з’явиться в цих регіонах.

Як і в Азії, на американському і старосвітських ринках новий кросовер Хонда зміг би стати конкурентом 7-місному Volkswagen Tiguan.

До речі, наразі Honda CR-V останнього покоління представлений тільки у 5-місному варіанті і продається лише у США. Кросовер пропонується з 1,5-літровим турбмотором віддачею 190 к.с. і 184-сильним атмосферником об’ємом 2,0 л. З обома двигунами працює в парі варіатор. Привід — передній або повний.