X

Honda готує дуже потужний Civic — перша інформація

Новинки представят в начале 2022 года

Одинадцяте покоління Honda Civic презентували у квітні поточного року. Під час офіційного заходу компанія показала тільки оновлений седан, який став більш стриманим зовні і отримав низку нових технологій. Тоді ж японський виробник заявив, що незабаром покаже більш практичну версію моделі.

Хетчбек Хонда Цивік дебютував кілька днів тому. За рахунок іншого заднього звису і похилої лінії даху автомобіль здається компактнішим порівняно з седаном. Також він на 12,4 см коротший. До того ж ця версія моделі отримала модернізовані ліхтарі, з’єднані тонкою світлодіодною смугою, і трохи видозмінену передню частину. Зокрема, виробник підкоригував решітки, замінивши горизонтальні ламелі на пористий малюнок.

Тепер стало відомо, що компанія готується випустити на ринок гібридну версію Civic і “заряджений” Type R. Електрифікований варіант отримає двомоторну систему e:HEV. Точних даних про неї немає. Ймовірно, вона використовуватиме 1,5-літровий чотирициліндровий двигун і електромотор. При цьому Type R обіцяний 2,0-літровий рядний чотирициліндровий турбодвигун, пов’язаний з системою переднього приводу і механічною коробкою передач.

Читайте також:
Три знаменитые модели Honda скоро станут историей

Імовірно, агрегат буде потужнішим, ніж у поточної версії (більше 300 к.с.). Інформації про ціни поки що немає. За даними інсайдерів, гібрид буде трохи дорожчим за звичайний Civic 11-го покоління, а Type R перевершить за ціною поточний. Дебют обох версій відбудеться на початку 2022-го, а в другій половині року вони надійдуть у продаж.