X

Honda Pilot 2016. Перше знайомство з новим кросовером

В Украине появился новый Honda Pilot третьего поколения.

Великий кросовер Honda Pilot 2016 нарешті дебютував на українському ринку. Нова Хонда змінилася до невпізнання. На зміну вугластому стилю прийшли більш плавні форми. А дизайн передньої частини робить Pilot схожим на молодший Honda CR-V. Нова Honda також стала більшою за попередника і тепер сягає майже 5 м в довжину.

Збільшені розміри дали змогу суттєво збільшити внутрішній простір. Як і раніше, кросовер Honda Pilot 2016 – одна з небагатьох восьмимісних моделей на ринку. Крісла другого ряду оснащені горизонтальним регулюванням і змінним кутом нахилу спинок. Об’єм багажника збільшився до 305 л у восьмимісний конфігурації і 827 л – зі складеним третім рядом сидінь.

На приладовій панелі традиційні циферблати поєднуються з рідкокристалічним дисплеєм і цифровим спідометром. Встановлено і 8-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи HondaConnect.

Шкіряний салон, двозонний клімат-контроль, електропривід передніх крісел, система дистанційного запуску двигуна, датчики світла і дощу, камера заднього виду – все це передбачено в комплектації Honda Pilot 2016. Також встановлено системи попередження про зіткнення і дотримання смуги руху.

Новий кросовер Хонда Пілот запропоновано в Україні з бензиновим V6 об’ємом 3,0 л. Шістка з системою зміни фаз газорозподілу i-VTEC розвиває 249 к.с.: вона дає змогу розганятися до 100 км/год за 9,1 с і розвивати 192 км/год, а середня витрата пального – 10,4 л/100 км. До речі, двигуну підійде і 92-й бензин.

Позашляховик Хонда оснащений 6-ступінчастою АКПП і вдосконаленим повним приводом і системою керування вектором тяги iVTM-4 та режимами руху «Сніг», «Бруд «Пісок».

Ціна Honda Pilot 2016 в Україні – в еквіваленті 55 300 доларів. Поки що кросовер Хонда запропонований тільки в одному варіанті оснащення (Premium).