X

Honda представила стильний кросовер за 22 000 доларів

Новинка построена на базе актуального Civic

На автосалоні в Китаї Honda представила новий компактний кросовер з індексом ZR-V. Новинка буде випускатися на потужностях заводу GAC-Honda і вийде на ринок в чотирьох модифікаціях.

Модель є китайською альтернативою американського HR-V. Він базується на платформі Civic 11-го покоління і досягає в довжину 4568 мм при колісній базі 2655 мм. Ширина і висота становлять 1840 і 1621 мм відповідно. Екстер’єр кросовера виглядає традиційно для цього сегмента.

Йому дісталася шестикутна решітка радіатора зі стільниковим наповненням, витягнуті світлодіодні фари і оригінальної форми задні ліхтарі, бампер з широким повітрозабірником, темні накладки на колісні арки і великий спойлер на даху. Салон ZR-V багато в чому повторює актуальний Civic. Винятком стали дверні карти, центральний тунель і дефлектори, які отримали трохи інше оформлення.

Читайте також:
Honda CR-V шостого покоління: офіційні фото

Спочатку на ринок вийде версія з 1,5-літровим чотирициліндровим турбодвигуном потужністю 182 к.с. і 240 НМ крутильного моменту. Точна дата старту продажу новинки поки що не повідомляється. Вартість авто починається від 22 тисяч доларів, що робить його найдешевшим в китайській лінійці марки.