X

Хочемо в Україні — бюджетний кросовер Nissan за $7000 освоює нові ринки

Список стран, в которых доступен новый Magnite, расширился

Бюджетний кросовер Nissan Magnite вийшов на ринок на початку 2021 року. Завдяки низькому ціннику компактний автомобіль став бестселером уже в перший місяць продажу.

Модель завдовжки близько чотирьох метрів пропонує 336-літровий багажник і пристойний набір стандартного оснащення. До нього увійшли світлодіодна оптика, цифрова приладова панель з 7-дюймовим дисплеєм, 8,0-дюймова мультимедіа з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, аудіосистема JBL, бездротова зарядка, камери кругового огляду, система фільтрації повітря і круїз-контроль. Також новий Nissan Magnite 2021 має систему нагадування про ремінь безпеки, оповіщення про перевищення швидкості та систему курсової стійкості.

У моторній лінійці кросовера два 1,0-літрових двигуни: атмосферний потужністю 72 к.с. і турбований на 99 к. с. Меншим мотором кросовер комплектують для Індії. Саме вона стала першим ринком для моделі. На сьогодні індійські дилери марки оформили понад 50 тисяч попередніх замовлень. Для їх виконання компанії довелося запровадити на заводі третю зміну.

Ще одним ринком кросовера стане ПАР. Місцевим покупцям новинку запропонують із турбованим двигуном і п’ятиступеневою механічною коробкою передач або варіатором. Чи варто говорити, що таку дешеву стильну машину нам хотілося б бачити в Україні?

Читайте також:
Nissan X-Trail 2022 – новый соперник Toyota RAV4 и Honda CR-V

Щоправда, в ПАР новий Ніссан Магніт оцінили щонайменше в $17 000 через доволі щедру комплектацію. В Індії цінник стартує з $7 000 – там автомобіль оснащений скромніше.