X

Хочемо в Україні: Найдешевший кросовер Skoda за $15 000 вирушає в продаж

Бюджетный автомобиль выйдет на рынок через считанные дни

Компактний кросовер Skoda Kushaq — найдешевший у лінійці чеського виробника. Автомобіль дебютував у березні цього року і вже готовий вирушити у продаж. Дилери почнуть приймати замовлення з 28 червня.

В основу новинки лягла платформа MQB-A0-IN. Габарити Шкода Кушак дуже компактні, що безсумнівно оцінять міські жителі. Його довжина становить лише 4221 м, що на 117 мм менше за Karoq. До того ж кросовер виконаний в стилістиці концепту Vision In, так що вигляд він має стильний і сучасний. Широка решітка радіатора, вузькі фари, фактурний капот і пластикові накладки по периметру кузова додають моделі атлетизму і приводять її у відповідність з поточними стандартами сегменту.

У рух новинку приводить 1,0-літровий турбодвигун потужністю 115 к.с. і 175 Нм крутильного моменту, який пов’язаний з шестиступеневою механічною коробкою передач або “автоматом”. Також запропонують версію з 1,5-літровим мотором на 150 к.с. (250 Нм), який поєднується з “механікою” або “роботом”. Привід — передній. Основним ринком збуту моделі стане Індія. Ціна Skoda Kushaq — від 15 000 доларів. Хочете побачити цю машину в Україні?

Читайте також:
Первая в истории Skoda Octavia Combi появилась 60 лет назад