X

Hymer модернізує лінійку кемперів на шасі Fiat

Продажи обновленных «домов на колесах» начнутся в первом квартале 2023 года

Німецька компанія Hymer, один із перших виробників автобудинків у Європі, представила оновлений Fiat Camper. Це перша модернізація моделі за останні шість років. Fiat Camper 2023 року відрізнятиметься оновленою зовнішністю та новим набором функцій, орієнтованим на молодіжну аудиторію.

Як повідомляється, з урахуванням зручності користувача та можливостей підключення оновлено весь модельний ряд Hymer Camper Van на шасі Fiat. Це чотири моделі: Ayers Rock, Yosemite, Grand Canyon та Yellowstone. В оновлених кемперах реалізовано деякі ідеї та окремі елементи концепту Hymer VisionVenture 2019 року.

Інтер’єр кемперів доступний у двох різних стилях оформлення з використанням пробки, кераміки та інших натуральних матеріалів. Для теплоізоляції та шумопоглинання використано повсть преміум-класу. У салонах передбачено сенсорне чотирирівневе освітлення. Скляний люк у стелі забезпечить природне освітлення та вентиляцію.

Також у списку оновлень застосунок Hymer Connect для керування кількома системами автомобіля. Наприклад, за його допомогою можна отримувати інформацію про рівень заповнення резервуарів прісною водою.

Оновлений Hymer Fiat Camper Ayers Rock коштуватиме від 67 900 євро. За більший та функціональніший Yellowstone доведеться викласти 71 400 євро.

Читайте також:
Проїде скрізь: представлено розкішний кемпер на базі Hummer H1 (фото)

У Європі продажі модернізованих кемперів розпочнуться навесні 2023 року. Терміни виходу ринку США поки що не озвучуються.