X

Hyundai Accent 2020 схожий на агресивну Elantra

Новый Hyundai Accent спешит к покупателям с ярким, смелым дизайном, которого не видел прежде сегмент бюджетных авто

Hyundai Accent відомий у всьому світі як практичний, недорогий і доволі надійний автомобіль. До того ж південнокорейський бренд давно підтягнув дизайн своєї продукції до високого рівня. Автомобіль 2020 модельного року це підтверджує.

В актуальному поколінні бюджетний седан Hyundai після оновлення отримав агресивну зовнішність. Зовні навіть нагадує збільшену Hyundai Elantra, яка також недавно отримала рестайлінг.

Наразі ви дивитеся на версію для китайського ринку, де Акцент називається Hyundai Verna. Зверніть увагу на нові великі передні фари, широку решітку з великим малюнком і бампер з різкою ламаною пластикою.

Читайте також:
Hyundai Creta 2020 — живі фото та подробиці

Має незвичний вигляд, який допомагає автомобілю здаватися дорожчим. Ззаду — улюблена тема останніх моделей — об’єднані смугою ліхтарі. Такий прийом нечасто можна побачити в бюджетному сегменті. У задньому бампері навіть з’явився натяк на декоративний дифузор. Спорт!

Зображень інтер’єру поки що немає, але зміни могли обмежитися новою мультимедійною системою. Очікується, що в моторній гамі після оновлення залишиться колишній бензиновий атмосферний двигун об’ємом 1,4 л потужністю 100 к.с., що працює з 6-ступінчастою МКПП і АКПП. Невідомо, чи продовжать пропонувати 123-сильний агрегат на 1,6 л.

Чи може вся ця реформа натякати на рестайлінг для глобальної версії Hyundai Accent? Здебільшого китайські варіанти за дизайном відрізняються від світових, але схоже оновлення може статися і на інших ринках.

Читайте також:
У Мережі показали іншу Hyundai Elantra 2020