X

Hyundai готова до суперництва з Tesla Model S (ну майже)

Премиальная марка Genesis от Hyundai вывела на тесты электрическую версию седана G80, который сравним по размерам с Tesla Model S

Компанія Genesis розпочала випробування електричної модифікації седана G80. Прототип eG80 фотошпигуни помітили на сільських дорогах в околицях Нюрбургринга. За допомогою нового електромобіля Hyundai планує змагатися з Tesla Model S.

На перший погляд тестовий автомобіль нічим не відрізняється від серійної моделі, але якщо придивитися, то можна помітити деякі цікаві деталі. Одна з них — решітка радіатора закритого типу. Це, мабуть, головна ознака того, що перед нами електромобіль. Здогад підтверджує і відсутність патрубків вихлопної системи. Крім того, у седана Genesis інший дизайн переднього і заднього бамперів. В іншому прототип, що вийшов на тести, за винятком встановленого в салоні каркаса безпеки, повністю повторює серійний середньорозмірний преміальний седан Genesis G80. Автомобіль не братиме участі у перегонах. Каркас необхідний для гарантування безпеки водія під час їзди на Нордшляйфе.

Інформації про силову установку Genesis G80 EV немає. За даними корейських ЗМІ, новинку укомплектують акумуляторною батареєю великої ємності, яка забезпечить запас ходу в 500 км. Седану також приписують наявність автопілота третього рівня, розробленого Hyundai Motor Company спільно з Samsung Electronics.

Новинка дебютує у 2021 році як модель 2022 року.

Читайте також:
Як у Tesla: електричний седан Genesis обзавівся новою технологією