X

Hyundai готує найдорожчий автомобіль під брендом Genesis

Новинка станет серийным продолжением концепта Essentia

Преміальний підрозділ компанії Hyundai готується представити стильну електричну новинку. Напередодні дебюту бренд Genesis опублікував невеликий відеотизер машини, в якому розкрив деякі деталі її екстер’єру.

Виробник не уточнив назву електрокара, втім, як і його характеристик. Однак деяке припущення все ж з’явилося. Судячи з ролика, новинка зовні перегукується з концептом Genesis Essentia, представленим на автосалоні в Нью-Йорку в 2018 році. На той момент здавалося, що цей приголомшливий шоу-кар ніколи не матиме серійного продовження і назавжди залишиться нереалізованим.

Однак часи змінюються, і те, що раніше здавалося космічним, дедалі частіше знаходить своє відображення в серійних авто. Звісно, ефектне купе Genesis дорогою до конвеєра стане простішим і втратить низку футуристичних рішень, але основна лінія стилю повинна зберегтися. Так, на відео серед яскравих проблисків можна розгледіти довгий капот електромобіля і фірмову двосмугову світлотехніку, яка проходить “крізь” крила.

Читайте також:
Перший електрокросовер Genesis показали без камуфляжу

Варто відзначити, що востаннє Genesis Essentia офіційно засвітився в квітні 2020 року в огляді модельного ряду бренду. Тоді виробник заявив, що модель вирушить на конвеєр, але обмеженим тиражем і з найвищим цінником в історії марки.