X

Hyundai підготувала рестайлінг для кросовера Creta

Через три года после старта продаж автомобиль решили обновить

Кросовер Hyundai Creta другий генерації доступний на багатьох ринках, у І нього навіть є семимісна версія. Щоправда, на деяких з них він з’явився раніше, на інших – пізніше. Першим став Китай — там кросовер продається з 2019 року. Загалом його випускають вже три роки, і на думку виробника, це солідний термін, а отже, настав час планового рестайлінгу.

Підтвердженням тому служить пара офіційних скетчів, що демонструють вигляд серйозно переробленого кросовера. Судячи з них, Hyundai Creta SU2, відомий на інших ринках як ix25, отримає нову фронтальну частину. Радіаторна решітка і фари стануть єдиним цілим. Блоки ближнього і дальнього світла отримають трохи іншу форму, ставши більш витягнутими. У задній частині зміни торкнутися дверцят багажного відділення.

Прем’єра рестайлінгової версії кросовера запланована на листопад нинішнього року. Автомобіль представлять в Індонезії. Саме там кросовер стане на конвеєр. Поступово оновлену Крету почнуть продавати і на інших ринках. Наприклад, до Китаю та Індії такий кросовер добереться вже в 2022 році.

Читайте також:
Инновационный электроседан Hyundai показали на реалистичном снимке