X

Hyundai показала інтер’єр величезного електромобіля

Компания Hyundai удивила своим взглядом на интерьер электромобилей будущего и, кажется, сделала интересный намек

Компанія Hyundai кілька тижнів тому заявила про створення суббренду Ioniq, під яким вона має намір випускати майбутні електромобілі. В якості підтвердження своїх намірів вона показала інтер’єр величезного електрокара, який назвала Ioniq Concept Cabin. Цей прототип відображає майбутні віяння і напрямки, в яких має намір рухатися виробник.

Кабіна була розроблена спільно з LG Electronics і охоплює 77-дюймовий гнучкий OLED-екран, встановлений на стелі. Для зручності перегляду звук передається через динаміки, вмонтовані в підголівники сидінь. Крім того, монітор дає змогу переглядати одночасно два різних контенти. Також в оснащення салону входять світлодіодні УФ-лампи, які забезпечують чистоту та дезінфекцію, і робот для миття підлог.

“Концептуальна кабіна IONIQ спрямована на підвищення якості обслуговування клієнтів, оскільки вона може бути налаштована відповідно до різних потреб та стилю життя. Hyundai має намір революціонізувати отриманий за багаторічну історію досвід і надавати своїм покупцям більше можливостей в салоні авто. Тобто в майбутньому власники електромобілів Hyundai зможуть вирішити більше питань, перебуваючи в салоні авто, ніж за його межами”, — заявив віце-президент і директор із маркетингу Hyundai Motor Company Вонхонг Чо.

Читайте також:
Hyundai представила самую быструю Sonata N Line – фото и технические подробности

Деякі з функцій, реалізованих в унікальній інноваційній кабіні, отримає і електрокар Ioniq 5. Його дебют запланований на середину наступного року. Щоправда, поки що виробник не уточнив, про яке саме оснащення йдеться. Також варто відзначити, що показаний прототип салону важко масштабувати до розміром автомобіля середнього класу. Варто вважати, що в компанії задумали справді великий і практичний електрокар, який міг би змагатися з Mercedes EQV.