X

Hyundai показала кросовер Genesis GV70 для суперництва з Audi Q5

Стильный и харизматичный кроссовер Genesis GV70 готовится к выходу на рынок для соперничества с европейскими конкурентами

Преміальний підрозділ Hyundai — Genesis — знову нагадав про свій другий кросовер, який дістав назву GV70. Уперше модель показали минулого місяця, тільки тоді вона була повністю покрита камуфляжем. А тепер компанія дозволила поглянути на кросовер без маскування, піднявши завісу і над оснащенням салону.

Нагадаємо, що новий кросовер Genesis GV70 складено на тій самій модульній платформі, що і седан G70. До новинки застосували фірмовий стиль бренду “Атлетична елегантність”, тому вона отримала решітку радіатора Crest Grille і двоярусну передню та задню світлотехніку. Кузов позбавлений навіть мінімальної агресії і незграбностей, а лінія даху м’яка й виконана у стилі купе.

Також варто відзначити наявність дифузора, виконаного в колір кузова, патрубків вихлопної системи оригінальної форми і 21-дюймових колісних дисків з ексклюзивним оформленням. У салоні Genesis GV70 — дво- або триспицеве кермове колесо, цифрова приладова панель, новітня мультимедійна система з широкоформатним дисплеєм, який височіє над передньою панеллю, і оригінально оформлений блок перемикачів, за допомогою яких можна регулювати налаштування навігаційної системи, радіо та інших функцій.

Читайте також:
Hyundai показала нового соперника BMW 3 Series от Genesis

Технічні характеристики поки що не розкрито, але можна припустити, що новинка отримає вже знайому за іншими моделями моторну гамму. Йдеться про 2,5 і 3,5-літрові бензинові двигуни, а також 2,2-літровий дизельний агрегат. Наразі новинка проходить дорожні тести. Офіційний дебют заплановано на кінець цього року. Серед конкурентів — Audi Q5, Mercedes GLC, BMW X3 і Х4.