X

Hyundai представив новий електричний седан із запасом ходу 520 км

Помимо электрической силовой установки Hyundai Mistra получит традиционные бензиновые моторы

Місцем дебютного показу новинки став автосалон в Гуанчжоу, якому вдалося відкрити свої двері, незважаючи на пандемію Covid-19. У модельній лінійці марки Hyundai Mistra займе місце трохи нижче Sonata.

Зовні автомобіль відрізняється елегантним дизайном. “Ніс” седана прикрашає величезна хромована решітка радіатора, обрамлена світлодіодними фарами. Габаритами Нова Mistra трохи менша за Sonata: 4780 мм в довжину, 1815 мм в ширину і 1460 мм у висоту. Розмір колісної бази — 2770 мм. За словами виробника, незважаючи на такі “компактні” габарити, Mistra зможе запропонувати «найпросторіший салон у своєму класі».

Новинка отримала сучасний інтер’єр з цифровою 12,3-дюймовою панеллю приладів, мультимедійною системою з екраном такої ж діагоналі, пультом керування коробкою передач і сенсорним блоком клімат-контролю. За доплату доступний шкіряний салон, панорамний дах і величезний набір асистентів допомоги водієві, зокрема система кругового огляду, попередження про фронтальне зіткнення, утримання в смузі руху і низка інших.

Варто відзначити, що новий Hyundai Mistra — автомобіль, який здебільшого пропонують корпоративним клієнтам. З цієї причини заднє сидіння тут не складається.

На ринку новий седан запропонують із двома бензиновими моторами і з повністю електричною силовою установкою. Шанувальники паливних моделей зможуть обирати з 143-сильної версії з мотором об’ємом 1,8 літра і 170-сильної з 1,5-літровим двигуном з турбонаддувом.

Електричний Hyundai Mistra укомплектований 184-сильним двигуном і батареєю на 56,5 кВтг. Запас ходу становитиме 520 км. Повна зарядка батареї займає 9,5 год. Від швидкісної зарядної станції акумулятор седана від 30% до 80% заряджається приблизно 40 хвилин.

Читайте також:
Hyundai предложила странный способ борьбы с неприятным запахом в салоне Palisade

На конвеєр Hyundai Mistra стане наступного року, але купити його у нас не вдасться. Новинка буде ексклюзивом для китайського ринку.