X

Hyundai представила новий електромобіль без традиційного оснащення

Старт продаж новинки запланирован на 2022 год

В основі першого електричного кросовера Genesis лежить модульна платформа Hyundai-Kia E-GMP. На цій архітектурі побудовані і інші електричні моделі, такі як Hyundai Ioniq 5 і Kia EV6. З останнім у нового Genesis GV60 трохи більше спільного — уніфікований силовий каркас.

Екстер’єр кросовера розроблено відповідно до нової фірмової мови дизайну. Для нього характерні спадна лінія даху, “гладенькі” боковини і двоповерхова оптика. Також GV60 дісталися модні висувні дверні ручки і камери заднього виду замість традиційних бічних дзеркал. Все це робить перший електричний кросовер марки максимально цікавим і привабливим для покупця.

У салоні GV60 — об’єднані в один блок приладова панель і мультимедіа. Скляний контролер перемикання коробки передач легко знайти завдяки підсвічуванню. А оскільки в Genesis передбачили все до найдрібніших деталей, то її відтінок можна змінювати.

На жаль, технічні характеристики новинки тримають у секреті. Очікується, що вони будуть приблизно такими ж, як у двох співплатформних моделей – Ioniq 5 і EV6.

Більше подробиць про новинку з’явиться в найближчі тижні. Найімовірніше, тоді ж в Genesis розкриють характеристики GV60. Старт продажу електрокросовера запланований на 2022 рік.

Читайте також:
Самый дешевый кроссовер Hyundai показали изнутри (фото)