X

Hyundai Santa Fe 2021 у виконанні N Performance здивував дизайном

«Подогретая» версия кроссовера Hyundai Santa Fe появится на рынке позже в этом году. Автомобиль выглядит очень необычно

Компанія підготувала заводський пакет доопрацювань N Performance для оновленого кросовера Hyundai Santa Fe 2021 модельного року. Фотографії в новому “агресивному” вигляді опублікував The Korean Car Blog.

За інформацією корейського ресурсу, продаж деталей пакету N Performance в Південній Кореї розпочнеться до кінця 2020 року. Імовірно, йдеться про обмежене видання, призначене для рідного ринку марки. Але надалі ніщо не завадить виробнику запропонувати новий кросовер на глобальному ринку.

У пакет увійшли нові агресивніші бампери, задній спойлер, унікальні 21-дюймові колісні диски, N-гальма з червоними супортами і низка карбонових елементів, зокрема корпуси бічних дзеркал заднього виду, накладки на капот і задній дифузор. Також новий Santa Fe у виконанні N Performance відрізнятиметься особливою радіаторною решіткою з дрібнопористою структурою і унікальним забарвленням кузова з декоративними бронзовими вставками.

Салон “підігрітого” Hyundai Santa Fe укомплектують спортивними сидіннями з посиленою бічною підтримкою, обтягнутими алькантарою з контрастною декоративною поздовжньою смугою і “алмазною” прострочкою. Також в інтер’єрі з’являться карбонові вставки.