X

Hyundai здивувала дуже красивим універсалом Genesis G70 Shooting Brake

В Европе Genesis G70 Shooting Brake придется конкурировать с Mercedes-Benz C-Class Estate, BMW 3 Series Touring и Audi A4 Avant

Перші тизерні зображення п’ятидверної версії седана Genesis G70 – G70 Shooting Brake – південнокорейський преміальний підрозділ Hyundai опублікував минулого тижня. Зараз з’явилися офіційні фото моделі, розробленої спеціально для європейського ринку. Водночас технічної інформації про перший універсал Genesis поки що немає.

Як стверджують в компанії, G70 Shooting Brake розроблений з урахуванням переваг європейців. З оглядкою на них же обрано і назву моделі.

Габаритами універсал Дженезис повністю повторює седан: 4685 x 1850 x 1400 мм, розмір колісної бази – 2835 мм. При цьому новинці обіцяно на 40% більший вантажний простір. Зокрема, за рахунок сидінь другого ряду, що складаються в пропорції 40:20:40.

Шильдики 2.0 T і AWD на кормі свідчать про 2,0-літровий двигун і повний привід. Чи буде універсал доступний із заднім приводом і великим 3,3-літровим мотором V6, поки що невідомо.

З огляду на фото, інтер’єр G70 Shooting Brake повністю повторює базовий седан, що оновився восени 2020 року. Універсал отримає аналогічну мультимедійну систему з широкоформатним дисплеєм і підтримкою бездротових оновлень.

Нагадаємо, що цього літа Genesis почне підкорювати Європу. Спочатку автомобілі марки з’являться в Німеччині, Швейцарії та Великій Британії, потім і в інших країнах. Першими запропонують седан G80 і кросовер Genesis GV80. Слідом за ними з’являться G70 і GV70. Трохи пізніше розпочнеться продаж електромобілів.

Читайте також:
Перший електрокросовер Genesis показали без камуфляжу

Імена електричних новинок не розголошуються. За попередньою інформацією, один з них – кросовер на платформі E-GMP, яку використовують Hyundai Ioniq 5 і Kia EV6. Другим може бути GV70 EV, що згадується в дорожній карті продуктів Hyundai Motor Group.