X

Ілон Маск засумнівався в успіху електропікапа Tesla Cybertruck

Электромобиль Tesla Cybertruck наделал много шума, но что-то подсказывает, что в ближайшее время разговоры об этом пикапе не стихнут

Навіть важко повірити, що електромобіль Tesla Cybertruck справді показали громадськості! Зрозуміло, до старту серійного виробництва ще кілька років. Але сумніватися в тому, що на дороги виїде саме цей пікап, якось не доводиться. Дивно, однак сам Ілон Маск думав інакше!

Про це він розповів у подкасті Third Row Tesla, коли згадував, як у компанії непокоїлися з приводу презентації нової моделі та її подальшої долі. Деякою мірою це пов’язано з доволі ексцентричним дизайном електричного пікапа, який просто не схожий на жоден інший автомобіль. Якщо не згадувати про Aston Martin Bulldog 1980 року, але це зовсім інша історія.

Саме дизайн Tesla Cybertruck став предметом суперечок і гарячих обговорень. Але глава компанії Ілон Маск не розгубився і заспокоїв своїх співробітників оригінальним (і, варто припустити, доволі витратним) рішенням: якщо новий пікап Тесла нікому не сподобається, завжди можна зробити інший, який буде схожим на інші подібні машини! Уявляєте?

Читайте також:
Зненацька: iPhone 11 Pro перетворили на Tesla Cybertruck

Усе це звучить забавно. Хоча і наштовхує на думки, що в компанії через це могли розщедритися не так вже сильно на розробку моделі… Раптом, нікому не сподобається, і доведеться робити все спочатку? З іншого боку, ми прекрасно розуміємо, що Cyberteuck замислювався саме як незвичайний і навіть епатажний електромобіль. З цим завданням він, схоже, впорався. А розмов про дизайн в цьому разі не уникнути. Зокрема, всередині компанії Tesla.

136