X

Infiniti показала новий кросовер QX55, але поки що нічого не зрозуміло

На рынок кросс-купе Infiniti QX55 выйдет весной 2021 года, премьера – совсем скоро

Infiniti остаточно визначилася з датою прем’єри крос-купе QX55 — 17 листопада 2020 року. Компанія кілька разів відкладала прем’єру. Спочатку на літо 2020 року планувався старт продажу. Прем’єра відбудеться в онлайн-форматі. З огляду на опубліковані рекламні знімки, хедлайнером заходу обрали американського соул-виконавця Алое Блека.

По суті, новий Infiniti QX55 являє собою доопрацьований і трішки перетворений кросовер QX50. Від базової моделі крос-купе відрізняється динамічним силуетом, задніми ліхтарями, круглими патрубками вихлопної системи замість трапецієподібних і відсутністю хромованої плашки на дверях багажника. У салоні очікуються більш дорогі оздоблювальні матеріали.

Стосовно техніки QX55, найімовірніше, буде точною копією “п’ятдесятого”: чотирициліндровий бензиновий 2,0 VC-Turbo потужністю 249 або 272 к.с. (залежно від ринку) і варіатор. Уже в базовій версії Infiniti QX55 може виявитися повнопривідним, тоді у як QX50 в стандарті привід передній.

Першими випробувати нове крос-купе Infiniti QX55 зможуть американці. Щоправда, і їм доведеться трохи почекати. Виробник планує вивести кросовер на ринок навесні 2021 року.

Читайте також:
Infiniti QX50 2021: конкурент Audi Q5 обновился внешне и стал богаче внутри