X

Infiniti Q50 навчився змінювати колір кузова

В зависимости от угла освещения седан приобретает синий, зеленый или фиолетовый оттенок

Infiniti представила нове спецвидання топової версії седана Q50 Red Sport 400 — Black Opal Edition. Головною його «фішкою» стало лакофарбове покриття Black Opal Metallic. Залежно від кута огляду або освітлення кузов седана набуває синього, зеленого або фіолетового відтінку. Як кажуть у компанії, спецверсія буде «надзвичайно рідкісною», але жодних цифр не називають.

Також особливому Q50 дісталися карбоновий задній спойлер та матово-чорні шильдики й логотипи на кузові. Салон оздоблений чорною шкірою із червоним декоративним рядком, на передніх сидіннях — у вигляді ромбів.

Під капотом у Infiniti Q50 Black Opal Edition 3.0-літровий V6 з подвійним турбонаддувом, що розвиває 405 к.с. та 475 Нм крутного моменту. Працює агрегат у зв’язці із семиступінчастою автоматичною коробкою передач та заднім або повним приводом.

Як повідомили в компанії, спецверсія коштуватиме на 2200 доларів дорожче за задньо-або повнопривідний Red Sport 400. Мінімально — це 58 700 доларів (без податків та доставки).

Також внесено деякі зміни до основного модельного ряду Infiniti Q50. У версії Luxe для седана доступне оздоблення салону шкірою Saddle Brown. А емблему з підсвідкою на радіаторній решітці, раніше доступну тільки для Red Sport, наразі можна замовити й для седана у комплектації Sensory.

Плюс до цього, уже «в базі» заявлено шкіряні сидіння (водійське із функцією пам’яті), зовнішні дзеркала із електроприводом та аудіосистема Bose.

Також всі автомобілі Infiniti 2023 року підпадають під програму технічного обслуговування преміум-класу. Вона включає заміну мастила, перестановку шин, огляди та багато іншого протягом трьох років.

Читайте також:
Седан Kia K5 оновиться слідом за Hyundai Sonata