X

Інноваційна Tesla запропонувала покупцям опцію в ретро-стилі

Электромобили Tesla оснастят стандартным радиоприемником, но его получат не все машины и не бесплатно

Електрокари американської компанії Tesla вважаються найбільш інноваційними в своєму сегменті. Їхнє оснащення охоплює величезну кількість функцій, але виробник продовжує збільшувати їх. Однак нова опція, яку запропонували власникам електрокарів, вибивається із загального ряду рішень.

Йдеться про класичний радіоприймач, який працює в режимах АМ і FM, не потребуючи підключення до Інтернету. Незважаючи на те, що функція доволі банальна, коштує вона значні 500 доларів. За словами виробника, адресована вона власникам старих Tesla Model S і Model X, які залишилися незадоволеними мультимедійною системою після встановлення глобального оновлення Infotainment Upgrade вартістю $2500.

Зокрема, багатьох обурила саме відсутність стандартного радіо, яке могло б працювати без підключення до мережі. Оскільки компанія Тесла максимально орієнтована на споживача, вона одразу запропонувала своїм клієнтам альтернативу, хоч і не зовсім бюджетну. Однак і тут не обійшлося без підводних каменів. Так, встановити “лампове” радіо можна тільки після основного оновлення, в іншому разі опція не буде доступна.

Читайте також:
Критические дефекты: компанию Tesla заставили отремонтировать свои машины