X

Інтер’єр нового кросовера GAC GS8 повністю розкритий

Смена поколений отразилась на платформе, габаритах и силовой установке

Презентація другого покоління флагманського кросовера GAC GS8 відбулася в середині літа. Тоді GAC показав, як змінилася зовнішність новинки, а от інтер’єр так і залишився “в тіні”.

Зараз опубліковано перші офіційні ескізи салону. Показати кросовер з усіх боків обіцяють на моторшоу в Ченду.

І якщо інтер’єр новинки нагадує попередника, то екстер’єр повністю новий. Судячи із зображень, на нас чекає інша передня панель і кермове колесо. Не обійшлося без цифрової панелі приладів. Дисплей мультимедіа “зависає” над панеллю, а не вбудований в неї, як у більшості сучасних моделей. Одразу під ним – дефлектори обдування. Ще нижче на центральному тунелі — бездротова зарядка для смартфона. Тут же розміщений і новий селектор коробки передач.

За деякими даними, в списку обладнання значаться проекційний дисплей, адаптивний круїз-контроль і камери кругового огляду.

Новий Trumpchi GAC GS8 приводить у рух 2,0-літровий бензиновий двигун, що видає 252 к.с. Агрегат працює у парі з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач. Ба більше, флагман вперше став гібридом з силовою установкою THS (Toyota Hybrid System) з електромеханічним варіатором, але на базі 2,0-літрового турбованого двигуна GAC. Його потужність, як і інші подробиці, розкривати не стали. Відомо тільки, що такий кросовер буде передньопривідним.

На рідному ринку марки новинка надійде в продаж до кінця 2021 року. Водночас перше покоління моделі з знімати продажу наміру не мають, їх пропонуватимуть паралельно. Вартість озвучать трохи пізніше.

Читайте також:
Революція: Китайський електромобіль GAC із запасом ходу 1000 км почнуть продавати до кінця року